Over mij.

klusjesmanMijn naam is Geert Buelens. Ik heb jarenlange ervaring in de bouwsector, hierdoor ben ik van vele markten thuis. U kan dus voor al uw klusjes bij mij terecht, ik ben een klusjesman die geen enkele klus uit de weg gaat. Ik ben wel een eerlijke klusjesman, als ik op voorhand weet dat een klus niet binnen mijn kunnen ligt zal ik dat ook meteen zeggen. Verder streef ik er altijd naar om met eerlijke prijzen naar het beste resultaat te streven.

Diensten:

Waarvoor kan u nu bij mij allemaal terecht? Wel in de eerste plaats ben ik een gediplomeerd schrijnwerker, dus voor al uw schrijnwerkerij kom ik graag langs. Natuurlijk doe ik veel meer dan enkel schrijnwerkerij kijk hier voor meer informatie.

Waarom een klusjesman bellen?

Wel u kent het wel, u komt thuis na een lange dag werken en u wil gaan rusten, maar … het gras is nog niet afgereden, dat snoeihout moet nog afgevoerd worden, die kadertjes moeten nog worden opgehangen. Allemaal dingen waar u uiteraard na u werk geen zin meer in heeft, bel dus daarom naar mij, als klusjesman help ik u graag verder met deze dingen. Bovendien is een klusjesman in veel gevallen sneller bereikbaar dan bijvoorbeeld een tuinman, of loodgieter. Dus bel voor die kleine dingen beter naar karweiwerken Geert.

Klusjesman nodig? Contacteer mij vandaag nog. Of neem contact op via onze Facebookpagina.